Selecteer een pagina

Onze Missie

De grote verandering die tegenwoordig gaande is, daagt ons allen uit om op een nieuwe manier naar onze resources en relaties te kijken. We staan aan de voorgrond van iets nieuws, wat betekent dat we iets te hebben doen, wat we niet eerder hebben gedaan…

Visie

Ons heilige doel

5thQuest heeft als heilige doel, transformatie, heling en bewustzijn te brengen in het leiderschapsveld. De schaduwen; onbewuste krachten worden meer dan ooit zichtbaar. Ze bestaan is ons als persoon, in onze familielijnen, bedrijven en politieke instanties. Het is verleidelijk te gaan strijden tegen wat niet klopt:
Maar draag je zo bij aan een oplossing?

Wij geloven in inclusiviteit en deinzen er niet voor terug om de duisternis diep in de ogen aan te kijken. Maar nodigen je tegelijk uit om verantwoordelijkheid te nemen in jouw eigen aandeel. Jouw persoonlijke relatie tot iets, waar je tegen strijd. Door jouw proces te ownen ontstaat er een bedding van compassie. Een heilige ruimte waarin de duisternis kan smelten..

Onze waarden

Alle verandering begint in ons zelf. En helemaal als je gaat openen voor schaduw en onbewuste krachten, vraagt dit een mate van overvieuw en ontkoppeling van het ego. Zowel als een ruimte van compassie.

Het spel in de kern gaat over zelf-reflectie. Je diepste zelf onder ogen zien. Vanuit deze zelfkennis ontstaat ook in je team of organisatie een veilige ruimte.

Het vraagt moed om je diepste onbewuste te ontmoeten en vraagt daarom om een paar guide-lines.

 

Kernwaarden

1. Overview - neem niks persoonlijk

2. Wees eerlijk - radicale transparantie

3. Communicatie - deel vanuit jouw beleving

4. Constructief - wat is er nu nodig?

5. Autonomie - bekrachtigd dit jou en de ander?

6. Duurzaam - voegt het toe aan onze droom?

7. Inclusiviteit - wordt er niks buitengesloten?

In stequiliniss invenitur”
in filth it will be found

Nieuw aarde

Voor wie?

Open-minded (nieuwe aarde) ondernemers

Bewuste (nieuwe aarde) leiders

Revolutionaire (nieuwe aarde) organisaties

Baanbrekende (nieuwe aarde) initiatieven